hoe je een goede psycholoog vinden

Als u wilt uw fysieke conditie te verbeteren, is het gemakkelijk om naar een sportschool of een dieet. Maar als het wil zijn eigen verbetering in zichzelf, relaties, of dat je wilt hulp voor depressie of angst te krijgen?

Het maken van de beslissing om psychologische hulp te vinden is al moeilijk genoeg. Dus natuurlijk voegen verdere problemen en de stress van het vinden van een goede vrije krimp. Hier zijn enkele eenvoudige tips om een psycholoog die bij u past:

Het advies inwinnen van een arts of verpleegkundige die je al kent en vertrouwt u als uw arts of apotheker, bijvoorbeeld. Zij kennen de lokale professionele gemeenschap psychologie. en kunt u een goede psycholoog aanraden.

Vraag uw naaste vrienden of familie als ze weten van psychologen met wie zij overleg hebben gehad.

Gebruik een psycholoog was een bron komen: Als je zus heeft een speciale therapeut die is effectief, maar je niet wilt zien, kan het nog steeds aanraden een psycholoog collega met gemak.

Ken uw werkplek, in je school of universiteit, als er een begeleidingsdienst, die vervolgens kan doorverwijzen naar een goede praktijk in de psychologie.

Ten slotte kunt u veel psychologen online op het internet te vinden, maar het kiezen van degene die u het beste uitkomt, is het raadzaam om minstens drie nemen, check out de gratis online of op hun kantoor in de psychologie. Na de eerste gratis consult, selecteert de meest professionele, meest attente en beter in staat om uw depressie, je burn-out, uw mentale toestand of je slechte ongemak op te lossen.

vind een gratis psycholoog,